Először is minden kis vásárlómat köszöntöm! Nagyon örülök, hogy rendszeresen visszajártok hozzám, kerestek a termelői piacokon.

Kezdjük a számotokra az egyik legegészségesebb termékemmel, a Batáta rostoslével.

Ez a meggyel ízesített, lila batátából készült változat. Nagyon fontos elmondanom a szüleiteknek, hogy nincs benne hozzáadott cukor, sem édesítőszer. A batáta természetes ízétől ilyen finom. Továbbá tartósítószereket sem tartalmaz, hanem dunsztolással készül. Felbontás után a hűtőben tartandó és három napon belül fogyasztandó.

A másik ízű pedig a sárgabarackos Batáta rostoslé. Mindkét ivólében azt szeretem, hogy fedezi a napi rostbevitelünket és benne vannak a szükséges vitaminok, nem csak a gyerekeknek, de nekünk felnőtteknek is. A barack és a meggy, amivel még élvezhetőbbé teszem, szintén vegyszermentesek. Ez egy olyan ivólé, ami tényleg 100%-os.

Most pedig dobpergés…Érkezik a főszám, a kedvencetek, a Batáta chips!

Minden piacra nagyon sokat kell belőle sütnöm, mert a gyerekek oda vannak érte. A kedvenc pillanataim is ehhez a chipshez fűződnek.

Amikor egy kislány azért pityergett, hogy csak ne felejtsék el megvenni a chipset. Vagy amikor egy kisfiú óckodott attól, hogy megkóstolja, aztán néhány perc múlva jöttek egy következő dobozért, mert hip-hop el is fogyott.

Rendelnél? Kérdésed van? Kattins!

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük